Hola!

Jo sóc l'Anna Calafell Figuera. Tinc 43 anys i visc a Montgai. Tot i que sóc nascuda a Tàrrega, les voltes que et dóna la vida, m'han portat a establir-me en aquest poblet de la Noguera, on hi visc amb la meva família.

Vinc d'una saga de fotògrafs, així que desde que vaig neixer, la fotografia ha estat present en la meva vida.

El meu avi, Jaume Calafell Pifarré, va ser el pioner de la familia (1936). No nomès innovà en l'art de la fotografia, si no que també va ser l'inventor de "Marte Visión" i inventà més de trenta patents. El meu pare, Jamue Calafell Pueyo i les seves germanes, tots fotógrafs reconeguts.

El meu pare, Jaume Calafell Pueyo, un gran fotógraf, el meu gran amic. La meva inspiració.

Una injusticia em va capgirar la vida. Vaig perdre a la persona més important de la meva vida.

Llavors vaig tenir la necessitat de coneixer a fons, a que dedicava tant de temps el meu pare. Necessitava saber que era el que el fascinava tant de la fotografia. D'aquesta manera em sentia més aprop d'ell.

Sense donar-m'hen compte, aquest interés per coneixer el treball del meu pare, s'ha converit en quelcom imprescindible en la meva vida i la necessitat de continuar amb el seu llegat fotogràfic.

Ara ja, no puc parar. He fet de la fotografia la meva professió, gràcies a vosaltres.

M'agrada desde el moment que us conec i m'expliqueu la idea que teniu, de com serà el vostre casament; es crea una conexió i una complicitat que passeu de ser clients a amics. Això repercuteix en el dia de l'enllaç, ja que tan vosaltres com jo, estem molt còmodes i només heu de procurar de disfrutar del dia de la vostra celebració. Casi us oblideu que hi sóc. Llavors, és quan realment capto la vostra escència .

Els records que quedaràn seràn autenticament reals, sereu vosaltres en estat pur.

Sense poses, sense estres... simplement vosaltres.

De fet, això també passa en les sessions personals (books, familia, nadons,....).

Una de les coses que em dieu abans de començar una sessió personal és que no us agrada massa estar davant la càmara i que mai us agradeu a les fotos.

És normal! A mi tampoc m'agrada estar davant la càmara! No hi estem acostumats; ens sentim indefensos i sense saber que fer.

Però quan us dic que la sessió ha acabat, una de les frases més repetida és: ja?? ha passat molt ràpid! (i segur que em fet més de 400 fotos).

En aquest moment em sento molt satisfeta, ja que això vol dir, que en algún moment de la sessió, us heu relaxat i l'heu disfrutat.

Espero veure'us ben aviat i poder ser testimoni dels vostres moments per convertir-los en els vostres records.

Fins ara!