Aa Creatives neix de la devoció de l'Azahara pel disseny gràfic i la passió de l'Anna per la fotografia.

L' Azahara Vera Romero, neix a Barcelona el 1980. Es forma en Disseny i Producció Editorial a l'escola Esteve Terrada i Illa de Cornellà de Llobregat i Disseny d'interiors a l'escola de Disseny LAI, associada a la Universitat Internacional de Catalunya (Barcelona).

Amplia la seva formació amb "Espacios en el Interiorismo", cursat al Col.legi d'Aparelladors de Barcelona i amb el curs de "Montatge d'una Exposició", al Palau de la Virreina de Barcelona.

Ha treballat a TR3PUNTZER0, agència multidisciplinar que es centra en els serveis de comunicació en tots els seus àmbits, des del desenvolupament de l'estratègia i la creativitat, fins a la seva producció, implantació i distribució.

També ha estat maquetadora a l'agència BPMO EDIGRUP, especialitzada en publicacions corporatives, continguts i disseny editorial.

Durant tres anys, treballà com a Freelance per Edicions UPC, l'editorial de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Es trasllada a Vallfogona de Balaguer (Lleida) per amor, on continua la seva carrera de Diseny Gràfic col.laborant en diferents projectes locals.

Durant l'any 2017, coneix a l'Anna Calafell (fotògrafa), amb qui, en poc temps, comencen a desenvolupar diferents idees que les porten a plantejar-se treballar de forma conjunta per poder-les dur a terme. 

 

I aquí estem, treballant dia a dia per poder-vos oferir tot el nostre potencial.